shadow

Yumi-kestotaivutus

Nyt saatavilla meiltä yumi-kestotaivutus, johon minä itse olen aivan rakastunut! Yumi saa luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja kauniilta, ilman liimaa ja irto-osia. Kestotaivutus pysyy ripsissäsi noin 8-12viikkoa, joka on ripsien normaali elinkaaren pituus. Hoito viimeistellään kestovärillä, jotta tulos on mahdollisimman näyttävä. Helppoa ja vaivatonta! Hoidon hinta on 80e. Tervetuloa kokeilemaan 🙂

Uusi valmennuspaketti vain 59e/kk!

Minulta on paljon kyselty ruokavaliosta ja sen suunnittelusta. Ruokavalion suunnittelu on aina aloitettava asiakkaan tottumuksista ja tavoitteiden kartoittamisesta. Pelkän ruokavalion suunnitteluun ei kuulu seurantaa ruokavalion tuloksista, joten halusin kehittää uudenlaisen valmennuspaketin, johon tämä seuranta ja mahdolliset tarvittavat muutokset kuuluvat. Kuitenkin edullisesti niin että mahdollisimman moni voisi tähän mukaan lähteä.

Tämä uusi valmennus on kestoltaan 3kk ja siihen kuuluu treeniohjelman ja ruokavalion suunnittelu ja niiden muutokset tarvittaessa, tapaaminen treeniohjelman läpikäymiseen sekä sähköpostituki valmennuksen ajaksi.

Tämä valmennus on hyvä startti parempaan oloon!

Volyymiripset nyt saatavilla meiltäkin!

Heippa kaikki!

Olen nyt suorittanut volyymiripsikoulutuksen LashLoversilla. Teen volyymiripset tällä hetkellä harjoittelijahinnoilla. Ota yhteyttä ja kysy voimassa olevaa hintaa. 🙂

Volyymitekniikalla on mahdollista toteuttaa luonnolliset tai näyttävät ripsien pidennykset. Kuidut ovat kevyitä ja ilmavia, jolloin ripsesi näyttävät pehmeiltä ja eivät tunnu miltään. Ripsiä on saatavilla useita eri pituuksia, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan makuun sopivat ripset.

fb-kansi-volyymia