Käsihoidot

Kädet ovat käyntikorttisi – pidä ne kauniina. Kädet ovat tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa, joten niistä kannattaa pitää huolta. Lisäksi käsihoidot tuovat piristystä arkeen. Käsihoidot ovat myös ihana lahja läheiselle.

Käsihoidot - Koristeltu geelilakkaus

Manikyyri
Manikyyri sisältää kynsien muotoilun sekä kynsinauhojen siistimisen ja hoidon kynsinauhaöljyllä. Halutessasi voit valita manikyyriin värillisen lakkauksen.

Spa-käsihoito
Spa-käsihoito sisältää manikyyrin sekä kosteuttavan kuorinnan ja hieronnan. Spa-käsihoidon voit kätevästi yhdistää esimerkiksi kasvo- tai jalkahoitoon.

Käsihoidot - Ranskalainen lakkaus

Geelilakkaus
Geelilakkaus on rakennekynsiä hellävaraisempi tapa koristaa ja vahvistaa kynsiä. Geelilakkaus tehdään erikoislakoilla, mutta laitto on kuin tavallinen kynsien lakkaus eli laitetaan aluslakka, värilakka ja päällyslakka. Kaikki kerrokset kovetetaan geelilakkaukseen tarkoitetun lampun alla. Näin saadaan kaunis ja luonnollinen lopputulos. Lakkaus pysyy kynsissä kauniina noin 3-4 vk. Geelilakkaus on helppoa huoltaa hoitolassa. Vanha lakka liotetaan pois kynsistä, joten oma kynsi ei vaurioidu. Poiston jälkeen voidaan tehdä uusi lakkaus. Geelilakkaus sisältää manikyyrin. Yksivärisen lakkauksen lisäksi voit valita ranskalaisen tai koristellun geelilakkauksen. Geelilakkaukseen voi  yhdistää spa-käsihoidon.

 

Katso käsihoitojen hinnat.