Kasvohoidot

Kasvohoidot aloitetaan aina kartoittamalla ihon kunto ja valitsemalla hoito sen mukaisesti. Hoitolan ideologiaan kuuluvat mahdollisimman tulokselliset hoidot rentoutumista unohtamatta. Hoidoissa käytetään kotimaisia EkoPharma ja BTB13 tuotteita.

Perinteinen kasvohoito
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai hieronnan sekä naamion ja voiteet. Hoidon kesto noin 60min.

Täydellinen kasvohoito
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja hieronnan sekä naamion ja voiteet. Hoidon kesto noin 75min

Mekaaninen ihonpuhdistus
Tarkoituksena on poistaa mustapäitä komedoraudan avulla. Ennen mekaanista puhdistusta iho kuoritaan ja höyrytetään. Hoito viimeistellään ihotyypin mukaisella naamiolla. Hoidon kesto noin 60min.

Fresh-Up kasvohoito
Virkistävä kasvohoito, joka sopii hyvin kiireisemmällekin henkilölle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä naamion ja voiteen. Hoidon kesto noin 30min.

Puhdistava ultraäänikasvohoito
Tehokas ja hellävarainen syväpuhdistava kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien muotoilun, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänen avulla sekä hieronnan, naamion ja voiteen. Hoidon kesto noin 75min

Radiofrekvenssi-kasvohoito
Hoito kiinteyttää veltostunutta ihoa, lisää ihon kimmoisuutta ja tasaisuutta sekä kirkastaa ihoa. Hoidon teho perustuu radiofrekvenssin avulla tuotettuun lämpöenergiaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, radiofrekvenssihoidon, naamion ja voiteen. Hoitoon voi halutessa valita myös hieronnan. Hoito voidaan tehdä sarjahoitona 1-2 krt viikossa. Hoidon kesto 60-90min riippuen valitusta hoidosta.

btb13 kasvohoitoBTB13
Hoitolan erikoisuus: Aikuiselle iholle sopiva hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Sarjasta löytyy sopivia tuotteita ensijuonteista (+30v.) syvempiin ryppyihin.

BTB13 on kotimainen kosmeettinen yhdiste, jonka vaikuttavina aineina ovat L-karnitiini (BT), oroottihappo (B13) ja hyaluronihappo. Oroottihappo on tärkeä aine solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. L-karnitiini vastaa solujen energia-aineenvaihdunnasta. Kasvohoidolla pyritään parantamaan ihon kantasolujen toimintaa. BTB13 on patentoitu yhdiste, jolla on hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).

BTB13-hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, erikoisseerumin, hieronnan ja naamion. Hoidon kesto noin 60min.

BTB13 + radiofrekvenssi
Hoito sopii kaikille, jotka haluavat panostaa ihonsa hoitoon ja pitää ihonsa nuorekkaana. Hoito on radiofrekvenssi-kasvohoito, jossa käytetään yllämainittuja tehokkaita BTB13-kasvohoitotuotteita. Hoidon kesto 90min.

 

Katso kasvohoitojen hinnat