Lahjakortit

Muista läheistä lahjakortilla! Lahjakortin saaja saa henkilökohtaisen hemmotteluhetken usein kiireisen arjen keskelle. Nykyään kaikilla on jo paljon tavaraa ja tavaralahjan keksiminen voi olla vaikeaa. Kun ostat lahjakortin tiettyyn hoitoon lahjansaaja saa jotain erilaista – Sinun valitsemasi hemmotteluhetken läheisellesi. Valitessasi lahjakortin jollekin summalle, lahjansaaja saa valita itse mieluisensa hoidon. Lahjakortti onkin siis erinomainen vaihtoehto kaapin pohjalle lojumaan jäävälle tavaralle.

Kauneushoitolasta saat lahjakortit valitsemallesi palvelulle tai summalle. Voit tulla ostamaan lahjakortin suoraan hoitolasta tai tilata sen postitse.

Jos haluat noutaa lahjakortin hoitolasta ja maksaa sen kortilla tai käteisellä, voit ilmoittaa tulostasi puhelimitse 044 7223360 tai yhteydenotto-lomakkeella. Tällöin olen varmasti paikalla palvelemassa Sinua.

Ohjeet lahjakortin tilaamiseen postitse:

  • Lähetä minulle oheisen lomakkeen kautta tiedot. Jos tilaat useamman lahjakortin, niin erittele lahjan saajat puolipisteellä. Erittele viestikenttään, mikä lahjakortti kuuluu kenellekin.
  • Kun vastaanotan tilauksen, toimitan Sinulle tilinumeron, johon voit maksaa tilauksen ja postikulut.
  • Postitan lahjakortin, kun maksu näkyy tilillä. Pyrin siihen, että postitus tapahtuu viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Postikulut

  • 5€: Kun tilauksen arvo on alle 70€
  • 2,5€: Kun tilauksen arvo on 70-100€
  • Ilmainen, kun tilauksen arvo ylittää 100€

 

Lahjakortti

Tilaa lahjakortti

Kaikki kentät tulee täyttää, jotta voit lähettää lomakkeen.


Tilaajan nimi

Tilaajan sähköposti

Lahjan saajan nimi

Palvelu tai valittu summa

Lahjakortin antamisen päivämäärä

Lahjakortin postitusosoite

Kenen nimellä lahjakortti postitetaan?

Viesti: (Erittele tähän lahjakortit, jos useampia)