Miehille

Monet miehet miettivät, missä hoidoissa muut miehet käyvät ja mihin itse kehtaa mennä. Naiset puolestaan pohtivat miehille sopivia lahjaideoita. Tässä muutaman Beauty Studio Annassa miesten suosimaa hoitoa:

Kasvohoito
Miesten iho kaipaa hoitoa siinä missä naistenkin. Kasvohoidossa voidaan tarpeen mukaan esimerkiksi puhdistaa epäpuhtauksia, kosteuttaa kuivaa ihoa tai kirkastaa sameaa ja harmahtavaa ihoa. Rentouttava hieronta kruunaa hoidon. Kasvohoitoon tullessa kannattaa parta ajaa samana päivänä, jotta hoitoaineet saadaan mahdollisimman hyvin imeytymään ihoon. Suosittelen että jokainen mies kokeilee kasvohoitoa edes kerran elämässä!

Jalkahoito
Jalkahoito on yhtä hyvä hoito sekä miehille että naisille. Pehmeät ja sileät kantapäät tuntuvat mukavilta ja estävät sukkia hajoamasta niin helposti. Huolellisesti hoidetut kynnet antavat siistin vaikutelman ja kertovat siitä että ihminen huolehtii itsestään.

Sokerointi
Meillä sokeroinneista miesten keskuudessa suosituimpia ovat rinta, selkä, kainalot ja brasilialainen. Karvoituksen poistaminen kainaloista vähentää epämukavaa hienhajua. Muun karvoituksen poistaminen helpottaa etenkin kesäkeleillä oloa, varsinkin jos karvaa on paljon. Moni myös ajattelee että karvaton keho on paremman näköinen. Jos olet pohtinut sokerointiin tuloa niin rohkeasti vaan kokeilemaan.