Ripset ja kulmat

Helpota arkea ripsien ja kulmien värjäyksellä, yumi-kestotaivutuksella tai ripsien pidennyksillä. Ripsien pidennys on todella suosittua ennen juhlia, jolloin usein halutaan näyttävät ripset. Ripsien ja kulmien värjäys voidaan yhdistää näppärästi kauneushoitolan muihin hoitoihin, esimerkiksi kasvohoitoihin.

Ripsien pidennys lopputulos

Ripsien ja kulmien värjäys
Ripsien värjäyksellä saat ripsesi näyttämään tuuheammilta ja kevyesti meikatuilta. Kulmien värjäys kehystää kasvoja ja samalla saat piristystä kasvojesi ilmeeseen. Kulmien värjäyksen yhteydessä kulmat muotoillaan niin halutessasi. Kestovärjäyksessä voit halutessasi käydä kerran kuukaudessa, jolloin kasvojesi ilme on kokoajan huoliteltu.

Ripsien pidennys kuvattuna ylhäältäRipsien pidennys, klassinen ja volyymi
Ripsien pidennyksillä saat luonnolliset tai näyttävät ripset. Ripsikuitujen pituus ja paksuus valitaan asiakkaan toiveiden ja omien ripsien vahvuuden mukaan. Ripsikuitu (volyymitekniikassa ripsiviuhka) liimataan jokaiseen omaan ripseen, jolloin lopputulos on siisti ja tasainen. Useimmat asiakkaat käyvät ripsihuollossa noin 3-4 viikon välein, jotta ripsien pidennykset pysyvät kauniina.

Ripsien pidennysten haitoista on keskusteltu paljon julkisuudessa. Oikein ja laadukkaalla liimalla asennettuna ripsien pidennykset eivät vahingoita omia ripsiäsi. Kokemukseni mukaan allergiat eivät ole kovin yleisiä. Käytössäni on medikaalitason liima, joka ei sisällä yleisimmin allergiaa aiheuttavaa etyylisyanoakrylaattia.

Jotta pidennyksistä tulisi mahdollisimman kestävät, pitäisi pidennysten ensilaittoon sekä huoltoon tulla meikittömillä, mielellään saman päivän aikana puhdistetuilla ja kuivilla ripsillä.

Yumi-kestotaivutus
Kestotaivutuksen
avulla asiakkaan omien ripsien kauneus saadaan parhaalla mahdollisella tavalla tuotua esiin. Taivutus tehdään ripsien tyvestä alkaen, jolloin saadaan näkyviin ripsien maksimaalinen pituus. Kestotaivutuksen avulla pienimmätkin ripset tulevat esiin, mikä puolestaan lisää ripsien tuuheutta. Kestotaivutus riittää toisille arkena sellaisenaan, sillä taivutuksen lisäksi ripset värjätään. Mikäli kuitenkin haluaa lisää näyttävyyttä, voi taivutuksen päälle laittaa ripsiväriä. Taivutuksen voi uusia 8 viikon välein.

 

Katso ripsien ja kulmien värjäyksen sekä ripsien pidennyksen hinnat