Sokerointi

Sokerointi on luonnonmukainen ja hellävarainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, minkä vuoksi karvat pysyvät poissa pidempään kuin esimerkiksi vahauksessa. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan vähennettyä karvan kasvua ja kasvava karva on aiempaa ohuempaa. Suositeltu hoitoväli on karvan kasvun nopeudesta riippuen 3-6 viikkoa. Sokeroinnissa irtoaa kuollutta ihosolukkoa, joten sokerointi myös kuorii ihoa hellävaraisesti.

Ohjeita sokerointiin tulijalle:

  • Sokerointiin tullessa karvojen tarvitsee olla vain noin 2 mm pitkiä.
  • Sokerointiin kannattaa tulla väljissä vaatteissa.
  • Sokeroitavan alueen kuorintaa tulisi välttää noin viikko ennen sokerointia.
  • Sokeroinnin jälkeen tulisi samana päivänä välttää runsasta hikoilua, auringonottoa, kloorivettä, aromaattisia vartalonhoitotuotteita ja kuorintaa.

Alexandria sokerointi

Sokerointi on suosittua myös miesten keskuudessa. Miesten keskuudessa suosituimpia sokeroitavia alueita ovat rinta ja selkä. Kauneushoitolassani tehdään myös brasilialaista sokerointia miehille. Erikoisuutena kauneushoitolassa brasiliainen sokerointi kahdelle erikoishintaan 105€ (norm. 65€/hlö). Tule vaikka yhdessä kumppanisi kanssa. Edun saadaksesi aika tulee varata molemmille samalle hoitokerralle.

 

Katso sokeroinnin hinnat