Tuotesarjat

Kauneushoitolassani on käytössä useampi eri ammattituotesarja. Olen valinnut tuotesarjat käyttöön huolella. Sarjat on valittu hoitolaani monipuolisesti sekä laatua että ekologisuutta ajatellen. Tuotesarjoja valitessani olen pyrkinyt siihen, että niiden hinnat asiakkaalle ovat kohtuullisia. Haluan myös suosia mahdollisimman paljon suomalaisia tuotteita.

 

BTB13 tuotesarja -logoBTB13

BTB13 on kotimainen laajasti patentoitu, hyödyllisyysmallituotesuojan saanut kosmetiikkasarja. BTB13 seerumissa on oroottihappoa, L-karnitiinia sekä hyaluronihappoa. Nämä yhdessä saavat ihon näyttämään nuorekkaammalta. Hoitolassa on käytössä aikuiselle iholle tarkoitettu kasvohoito. Lisäksi myynnissä on saman linjan kotihoitotuotteet. Tarkempaa tietoa BTB13:ta.

EkoPharma Professional tuotesarjan logoEkoPharma

EkoPharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja. Tuotteissa käytetään lähituotettuja raaka-aineita ja tehoaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita. EkoPharma Helsinki -tuotteilla on FI-natura-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. EkoPharman kulmakiviä ovat hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Hoitolassa suurin osa kasvohoidoista tehdään EkoPharman tuotteilla. Lisäksi myynnissä on kotihoitotuotteita niin kasvoille kuin vartalollekkin . Lisää tietoa tuotteista.

Orly GelFX tuotesarjan logoOrly ja OrlyGelFX

Orly on Los Angelesilainen kynsialan edelläkävijä, jonka päätavoite on kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Hoitolassa on käytössä Orlyn jalka- ja käsihoitotuotteet sekä OrlyGelFX -tuotteet geelilakkauksissa.  Lisäksi myynnissä on valikoima laadukkaita kynsilakkoja.

Alexandria sokerointi tuotesarjan logoAlexandria Professional

Alexandria Professional on karvanpoiston edelläkävijä yli 20 vuoden kokemuksella. Yritys panostaa sokeroinnin yhteydessä käytettäviin laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin. Hoitolassa sokeroinnit tehdään laadukkailla Alexandria Body Sugaring -vartalosokereilla. Lisää tietoa sokeroinnin eduista.

Lady Lash Extensions ripsien pidennys tuotesarjan logoLady Lash Extension

Lady Lash Extensions on vuodesta 2009 käytössä ollut ripsienpidennyssarja. Sen maahantuojana toimii Vantaalainen Consult Lady Oy. Hoitolassa tehdään ripsien pidennykset sarjan tuotteita käyttäen. Ripsien pituudet ovat 7-15mm ja ripsiä on saatavilla myös eri paksuisina ja eri kaarevuuksilla.

LashLovers

LashLoversin korkealaatuisilla tuotteilla teen volyymiripsiä. Volyymitekniikalla on mahdollista toteuttaa luonnolliset tai näyttävät ripset. Volyymikuidut ovat ohuita ja kevyitä. Kuitujen määrä ja pituus määrittää lopputuloksen näyttävyyden. Kuituja voidaan asentaa jokaiseen omaan ripseen 2-7 (joskin minä suosin maksimissaan 5 kuidun viuhkoja ja luonnollisempaa tyyliä). Aina ennen pidennyksen aloittamista kartoitan huolellisesti asiakkaan toiveen ripsien lopputuloksesta.

Yumi-Lashes

Yumi-lashes ripsien kestotaivutus on uudenlainen tekniikka, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman irto-osia.