Personal Training

 

Aiotko aloittaa elämäntapamuutoksen? Tarvitsetko tukea painonpudotukseen? Haluatko oppia syömään terveellisesti ja liikkumaan oikein? Ehkä tavoitteesi onkin kiinteytyminen tai kehonmuokkaus?

 

Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus tai -hallinta, kuntosaliharrastuksen tai muun lihaskuntotreenin aloittaminen tai vaikkapa yleisesti terveellisemmät elämäntavat, haluan auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi terveellisellä tavalla niin että muutoksesta tulisi pysyvä. Mikäli valitset minut valmentajaksesi, saat treeniohjeiden ja ruokavalio-ohjeistuksen lisäksi tsemppausta ja motivointia.

 

Erityisesti minua motivoivat pitkät painonpudotusprojektit, sillä niillä on suuri merkitys painoa pudottavan ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen sekä arjessa jaksamiseen. Tällaisissa tilanteissa voidaan jopa saada helpotusta, tai parantaa jo alkaneita sairauksia, kuten 2. tyypin diabetekseen tai korkeaan verenpaineeseen.

 

Arvojani valmentajana:

 

  • Asiakkaan tavoitteet ja toiveet ykkössijalla
  • Liikunnan määrä ja laatu järkevästi suhteutettuna muuhun elämään
  • Terveellinen, tavallinen ja kotimainen ruoka ruokavalion pohjana
  • Ei ehdottomuutta, etsitään sellaisia ratkaisuja, joita pystyy noudattamaan
  • Ei pikadieettejä ja ihmekuureja

 

Beauty Studio Anna tarjoaa Personal trainingia Salossa ja mahdollisesti lähiseudulla. Olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä Personal trainer (koulutus trainer4you)  

 

 

  

Personal Training -hinnasto

 

Personal Training 1kk - 220€

Sisältää 4 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen.

1kk sisältäen 2 tapaamista - 170€

 

 

Personal Training 3kk - 195€/kk

Sisältää 12 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen. Tarvittaessa treeniohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen muutokset.

3kk sisältäen 6 tapaamista - 145€/kk

 

 

Personal Training 6kk - 175€/kk

Sisältää 25 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen. Lisäksi treeniohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen päivityksen.

6kk sisältäen 12 tapaamista - 125€/kk

 

 

Paketit kahdelle: Treenaa yhdessä kaverin kanssa, jolloin molemmat saavat -20% kuukausimaksustaan. Paketissa molemmat saavat omat ohjelmat, mutta tapaamiset ovat yhteiset.

 

 

Hyvän olon startti, kesto 3kk - 59€/kk

Sisältää treeniohjelman 1h ohjauksella ja ruokavalio-ohjeistuksen (tarvittaessa myös näiden muutokset) sekä sähköpostituen koko ajaksi.

 

 

Treeniohjelma, 1h ohjauksella - 75€

Treeniohjelma, 2h ohjauksella - 110€

Tapaamiset tuntiveloituksella - 55€/h

 

 

Treenipassit:

3x ohjaus salilla 150€

5x ohjaus salilla 225€

10x ohjaus salilla 400€

 

 

Ruokavalio-ohjeistus - 75€

Sisältää tapaamisen, jossa kartoitetaan asiakkaan tilanne ja tavoitteet. Asiakas saa kirjallisen ohjeistuksen ruokavaliosta.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

 

 

Treeniohjelma 1h ohjauksella tarkoittaa treeniohjelman suunnittelua tarpeidesi mukaisesti ja sen läpikäyntiä yhdessä. Mikäli kyseessä on saliohjelma, niin se on 1- tai 2-jakoinen. Useimmiten aloittelijoille tehdään 1-jakoinen ohjelma.

 

Treeniohjelma 2h ohjauksella tarkoittaa ohjelman suunnittelua tarpeidesi mukaisesti ja sen läpikäyntiä yhdessä. Mikäli kyseessä on saliohjelma, niin se on vähintään 3-jakoinen (myös 2-jakoinen ohjelma voidaan käydä läpi 2h ohjauksella, jos asiakas niin haluaa). Monijakoiset ohjelmat on tarkoitettu edistyneemmille salillakävijöille.


Pääsääntöisesti kuntosaliohjaukset tehdään Salon Gym & Fitness Centerissä. Asiakas maksaa omat salimaksunsa. Muita mahdollisia kuntosaleja ohjaukselle ovat esimerkiksi Liikuntakeskus Vire, Salon kuntohuoltoklubi ja Salon kaupungin kuntosalit. Mikäli ohjaus tapahtuu jollain muulla salilla, asiakas sitoutuu tarvittaessa maksamaan myös valmentajan salimaksun.