Personal Training -hinnasto

 

Personal Training 1kk - 220€

Sisältää 4 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen.

1kk sisältäen 2 tapaamista - 170€

 

 

Personal Training 3kk - 195€/kk

Sisältää 12 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen. Tarvittaessa treeniohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen muutokset.

3kk sisältäen 6 tapaamista - 145€/kk

 

 

Personal Training 6kk - 175€/kk

Sisältää 25 tapaamista, treeniohjelman, ruokavalio-ohjeistuksen sekä sähköpostituen. Lisäksi treeniohjelman ja ruokavalio-ohjeistuksen päivityksen.

6kk sisältäen 12 tapaamista - 125€/kk

 

 

Paketit kahdelle: Treenaa yhdessä kaverin kanssa, jolloin molemmat saavat -20% kuukausimaksustaan. Paketissa molemmat saavat omat ohjelmat, mutta tapaamiset ovat yhteiset.

 

 

Hyvän olon startti, kesto 3kk - 59€/kk

Sisältää treeniohjelman 1h ohjauksella ja ruokavalio-ohjeistuksen (tarvittaessa myös näiden muutokset) sekä sähköpostituen koko ajaksi.

 

 

Treeniohjelma, 1h ohjauksella - 75€

Treeniohjelma, 2h ohjauksella - 110€

Tapaamiset tuntiveloituksella - 55€/h

 

 

Treenipassit:

3x ohjaus salilla 150€

5x ohjaus salilla 225€

10x ohjaus salilla 400€

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

 

 

Treeniohjelma 1h ohjauksella tarkoittaa treeniohjelman suunnittelua tarpeidesi mukaisesti ja sen läpikäyntiä yhdessä. Mikäli kyseessä on saliohjelma, niin se on 1- tai 2-jakoinen. Useimmiten aloittelijoille tehdään 1-jakoinen ohjelma.

 

Treeniohjelma 2h ohjauksella tarkoittaa ohjelman suunnittelua tarpeidesi mukaisesti ja sen läpikäyntiä yhdessä. Mikäli kyseessä on saliohjelma, niin se on vähintään 3-jakoinen (myös 2-jakoinen ohjelma voidaan käydä läpi 2h ohjauksella, jos asiakas niin haluaa). Monijakoiset ohjelmat on tarkoitettu edistyneemmille salillakävijöille.


Kuntosalilla tapahtuvassa valmennuksessa asiakas maksaa omat salimaksunsa. Mahdollisia kuntosaleja ohjaukselle ovat esimerkiksi Gym & Fitness Center, Liikuntakeskus Vire, Salon kuntohuoltoklubi ja Salon kaupungin kuntosalit. Mikäli ohjaus tapahtuu jollain muulla salilla, asiakas sitoutuu tarvittaessa maksamaan myös valmentajan salimaksun.