Uutta hoitolassa Élan kulmien hybridivärjäys 21. maaliskuuta 2023

Élan Smart Brow Tinting System -hybridivärjäys Turvallinen värjäys sekä iholle että karvalle. Väri pysyy ihossa noin 10-14 päivää ja karvassa noin kuukauden. Palveluun kuuluu kulmien suunnittelu ja värjäys sekä muotoilu. Useimmiten muotoilu tehdään vahalla, mutta asiakkaan niin halutessa voidaan käyttää myös pinsettejä. Kulmat voidaan viimeistellä korostuskynällä ja kulmakarvageelillä. Hinta 45€

Uutta hoitolassa Purodoré kasvohoidot 04. helmikuuta 2023

Kevät lähestyy ja toinenkin äitiyslomani lähenee loppuaan. Onkin siis aika päivittää hoitolan hoitovalikoimaa. Olen innostunut voidessani kertoa että olen löytänyt hoitolaan aivan mahtavan kotimaisen ihonhoitosarjan. Tuotteita testatessani olen miettinyt miten yksi sarja voikaan tuntua samaan aikaan ylelliseltä ja tehokkaalta ja olla luonnollinen sekä kotimainen. Tätä kaikkea on Purodoré! Olen valinnut Purodorén hoitovalikoimasta Beauty Studio Annaan tehokkaan AHA-hedelmähappokasvohoidon aikuiselle iholle sekä energisoivan ja puhdistavan Detox-kasvohoidon virkistystä kaipaavalle. Tervetuloa testaamaan näitä uusia mahtavia hoitoja! P.S. Jotta ammattitaitoni on hyvässä terässä myös pitkähkön äitiysloman ja hoitovapaiden jälkeen olen virkistänyt mieltäni opiskelemalla sekä anatomiaa, fysiologiaa ja voimaharjoittelua XAMK avoimen ammattikorkeakoulun kursseilla. Tällä hetkellä minulla on kesken ravitsemuksen kurssi.Ja tietysti uuteen hoitolasarjaan liittyen olen opiskellut tuotekoulutusta. P.P.S hoitoaikoja on keväällä saatavilla iltaisin ja viikonloppuisin.

Äitiyslomani on loppumassa 21. maaliskuuta 2021

Äitiyslomani on loppumassa. Jatkossa työskentelen arki-iltaisin klo 17 alkaen.

Olen äitiyslomalla 17. toukokuuta 2020

Olen äitiyslomalla 18.5.2020 alkaen. Äitiyslomani aikana työskentelen jonkin verran sunnuntaisin tehden sokerointeja, lashliftejä (yumi-kestotaivutus) sekä kestovärjäyksiä. Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin ainoastaan sunnuntaisin.