Kasvohoidot

Kasvohoito aloitetaan aina kartoittamalla ihon kunto tutkimalla iho ja keskustelemalla ihon voinnista. Hoito valitaan ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan. Beauty Studio Annan hoitovalikoimasta löytyvät sekä perinteiset kasvohoidot että erikoishoidot tuotteilla ja laitteilla tehtynä. Hoidoissa käytetään kotimaisia tuotteita; EkoPharma Helsinkiä, joka on luonnonkosmetiikkaa sekä BTB13:ta, joka on suomalainen kantasoluinnovaatioon perustuva ihonhoitosarja. Kasvohoitoon on helppo yhdistää ripsien ja kulmien värjäys.

 

Perinteinen kasvohoito

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai hieronnan sekä naamion ja voiteet.

Hoidon kesto noin 60min.

 

Täydellinen kasvohoito

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja hieronnan sekä naamion ja voiteet.

Hoidon kesto noin 75min.

 

Mekaaninen ihonpuhdistus (Ihonpuhdistus nuorelle)

Mekaaninen ihonpuhdistus tarkoittaa mustapäiden poistamista komedoraudan avulla. Ennen mustapäiden poistamista iho kuoritaan ja höyrytetään, jotta mustapäät saataisiin mahdollisimman tehokkaasti ja kivuttomasti puristettua ulos ihohuokosista. Hoito on tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Täysi-ikäiselle paremmin sopii joko perinteinen tai täydellinen kasvohoito.

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä naamion ja voiteen.

Hoidon kesto noin 60min.

 

Fresh-Up pikakasvohoito

Virkistävä kasvohoito, joka sopii hyvin kiireiselle ihmiselle.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja voiteen.

Hoidon kesto noin 30min.

 

Ultraäänikasvohoito

Hellävarainen mutta tehokas syväpuhdistava kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Kivuton vaihtoehto mekaaniselle ihonpuhdistukselle.

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan ja puhdistuksen ultraäänen avulla, kulmien muotoilun, hieronnan sekä naamion ja voiteet.

Hoidon kesto noin 60min. Hoitoon voidaan myös lisätä mekaaninen ihonpuhdistus, jolloin kesto on 75min ja hintaan lisätään +5€.

 

Radiofrekvenssi-kasvohoito

Hoito kiinteyttää veltostunutta ihoa, lisää ihon kimmoisuutta ja tasaisuutta sekä kirkastaa ihoa. Hoidon teho perustuu radiofrekvenssin avulla tuotettuun lämpöenergiaan.

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, käsittelyn radiofrekvenssilaitteella sekä naamion ja voiteet. Voidaan tehdä myös hieronnalla.

Hoidon kesto noin 75-90min.

 

BTB13-kasvohoito

Hoitolan erikoisuus. Aikuiselle iholle sopiva hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Sarjasta löytyy sopivat tuotteet ensijuonteista syvempiin ryppyihin.

BTB13 on kotimainen kosmeettinen yhdiste, jonka vaikuttavina aineina ovat L-karnitiini (BT), oroottihappo (B13) ja hyaluronihappo. L-karnitiivi vastaa solujen energia-aineenvaihdunnasta. Oroottihappo puolestaan on tärkeä aine solujen solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Kasvohoidolla pyritään parantamaan ihon kantasolujen toimintaa. BTB13 on patentoitu yhdiste, jolla on hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865)

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, tehoseerumin, hieronnan sekä naamion.

Hoidon kesto noin 60min.

 

BTB13 + radiofrekvenssi-kasvohoito

Tehokas yhdistelmä radiofrekvenssilaitteella ja BTB13 tuotteilla. Hoito niille, jotka haluavat panostaa ihonsa hoitoon ja pitää ihonsa nuorekkaana.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, käsittelyn radiofrekvenssilaitteella, hieronnan sekä naamion ja voiteet.

Hoidon kesto noin 90min.

 

 

 

Katso kasvohoitojen hinnat täältä.